Logo del centre cívic

Tallers Culturals (CREACIÓ LITERÀRIA)

Novetat!!
REALITZACIÓ DE HAIKURT. QUÈ ETS CAPAÇ DE COMPTAR EN 17 SEGONS?

DIJOUS 18 A 19.30 H

2 de febrer de 2023

Espai: SALA D'ACTES

El Haikú és una forma poètica originària del Japó, que consisteix a redactar un poema de tres versos amb un total de 17 síl·labes. El taller proposa canviar els versos per plans i les síl·labes per segons, i així obtenir un Haikurt. 3 plans, 17 segons, un missatge. Avui dia resulta un repte atreure espectadors joves (i no tan joves) i el Hairkurt pot plantejar-se com una alternativa per a espectadors/es que busquen formats breus, sense deixar de costat el missatge. Aquest taller ens apropa a la realització audiovisual de manera senzilla, pràctica i poètica, a impulsar la cultura i la creació audiovisual, innovar en el format micrometratge i acceptar el repte que planteja el format haikurt, un model de curtmetratge que s’inspira en l’estructura mètrica del poema Haikú japonès.


TALLER DINS DEL CICLE PANTALLA BCN

Professional: David Fernandez

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Dijous
02/02/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. •Els tallers del centre estan destinats a l'adult. •El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari. •Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. •Activitats híbrides: aquest trimestre es prioritzarà la formació presencial, però si per motius de força major derivada de la crisis sanitària actual, el centre no pot obrir, s'oferirà la mateixa activitat on-line sempre que sigui possible. •Un mateix usuari es podrà inscriure en un màxim de 4 tallers. •El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix dia de la inscripció. •Signar aquest document comporta l'acceptació i compliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del període vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
pauprades@lleuresport.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud