Logo del centre cívic
Novetat!!
MNAC (MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA). ITINERARI “ART, DONES I LLUITA”
Logo de l'activitat MNAC (MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA). ITINERARI “ART, DONES I LLUITA”

DIVENDRES de 16:15h

5 de març de 2021

Espai: Aula per defecte

Divendres 5 de març, a les 16:15h (la visita comença a les 16:30h) Duració visita: 1h 30 min. Els canvis en la vida i el posicionament social de la dona des de mitjan segle XIX fins a 1936, reflectits en les obres que conformen la col·lecció d'Art Modern. Organitza: MNAC i CC La Sagrera-“La Barraca” Lloc: Citació a l’exterior de l’entrada principal MNAC (Palau Nacional, Parc de Montjuïc s/n). Metro Pl. Espanya. Cal inscripció prèvia des de 15 dies abans.

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Divendres
05/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. •Els tallers del centre estan destinats a l'adult. •El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari. •Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. •Activitats híbrides: aquest trimestre es prioritzarà la formació presencial, però si per motius de força major derivada de la crisis sanitària actual, el centre no pot obrir, s'oferirà la mateixa activitat on-line sempre que sigui possible. •Un mateix usuari es podrà inscriure en un màxim de 4 tallers. •El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix dia de la inscripció. •Signar aquest document comporta l'acceptació i compliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del període vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
pauprades@lleuresport.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud