Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Alma
Logo de l'activitat Alma

Dijous de 17:30 a 18:10

28 d'abril de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Artista: LaBú Teatre

Primavera, estiu, tardor i hivern. La companyia LaBú Teatre ens porta Alma, un viatge visual, poètic i sensorial per les quatre estacions de l'any, en el qual els objectes, les titelles i els materials es converteixen en l'ànima de cada estació. 

A l'escenari només hi ha l'Alma, interpretada per l'actriu i directora Anna Ros. La protagonista, una noia que està sola i que porta un carro amb coses extraordinàries, ens anirà explicant cada estació a través de personatges màgics, simbòlics i poètics. Alma ens parla del dia a dia, de cada objecte, de cada moment viscut amb molta sensibilitat, bellesa i amb un llenguatge ple de plasticitat.
 
Alma és un espectacle visual per a la primera infància, de petit format, basat en el teatre d'objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d'una proposta amb materials naturals, evocadora, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.
 

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Dijous
28/04/2022
CELEBRARÉ MI MUERTE
Logo de l'activitat CELEBRARÉ MI MUERTE

Divendres de 18:00 a 19:00

25 de març de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Artista: PRODUCCIÓN: MARCOS HOURMANN

El 28 de març de 2005 la vida del cirurgià Marcos Hourmann va canviar per sempre. De matinada, una pacient de més de 80 anys va arribar al servei d'urgències de l'hospital on treballava. Sotmesa a un gran patiment físic, el pronòstic només li donava unes hores d'esperança de vida.
La pacient i la seva filla li van demanar que acabés definitivament amb el seu patiment. Marcos, saltant-se tot protocol mèdic, li va injectar 50 mg de clorur de potassi a la vena. Va morir als pocs minuts. I Hourmann va fer quelcom que mai no havia fet ningú en aquest país: va deixar escrit a l'informe què havia passat.
Pocs mesos després, Marcos rebia una notificació del jutjat: estava acusat d'homicidi. És l'eutanasia un assasinat? És ética? És just tractar a Marcos d'assasi? 
Totes aquestes preguntes es plantejaran a l'escenari i el públic emetrà el veredicte.
Arriba al Barcelona Districte Cultural l'obra documental de Marcos Hourmann, el primer metge condemnat a Espanya per eutanàsia, interpretada per ell mateix i dirigida per Alberto Sant Joan i Víctor Morilla.

La crítica ha escrit:

“Crec que Celebraré mi muerte és una proposta diferent que, a la nostra ciutat, poques vegades hem vist. Teatre documental que ens parla d'un tema social i molt actual i que, abans de res, defensa el dret a viure. Perquè la mort forma part de la vida, veritat?”
(ELIA TABIENCA, ESPECTÁCULOS BCN)
https://www.espectaculosbcn.com/critica-celebrare-mi-muerte-teatro-del-barrio/

“Celebraré mi muerte consigue una platea en la que se oyen asentimientos y negaciones, en las que los tres minutos para dictar sentencia se convierten en un ágora de preguntas y respuestas, algunas en voz alta, otras en silencio mientras miramos el suelo o el techo de la sala. La muerte como parte indivisible de la vida, la decisión de perderle el miedo o mirarla de reojo.”
(MOISÉS C.ALABAU, EN PLATEA)
https://recomana.cat/obres/celebrare-mi-muerte/critica/programar-la-propia-mort-i-la-dels-altres
 

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Divendres
25/03/2022
Novetat!!
TEATRE/MONÒLEG “FEM(HI) HUMOR”, amb Cris Codina
Logo de l'activitat TEATRE/MONÒLEG “FEM(HI) HUMOR”, amb Cris Codina

DIJOUS de 18 A 19.30 H

10 de març de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Monòleg de comèdia que convida a la reflexió des de l’experiència d’una dona. Amb to irònic, la Cris convida a passar una bona estona, fent conscient de la desigualtat latent que continuem vivint homes i dones. Relat que neix de les vivències personals de l’actriu.

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Dijous
10/03/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. •Els tallers del centre estan destinats a l'adult. •El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari. •Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. •Activitats híbrides: aquest trimestre es prioritzarà la formació presencial, però si per motius de força major derivada de la crisis sanitària actual, el centre no pot obrir, s'oferirà la mateixa activitat on-line sempre que sigui possible. •Un mateix usuari es podrà inscriure en un màxim de 4 tallers. •El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix dia de la inscripció. •Signar aquest document comporta l'acceptació i compliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del període vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
pauprades@lleuresport.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud