Logo del centre cívic

Espectacles, Conferències i Exposicions (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
FESTIVAL MUNT DE MOTS: “EL RÍO DE LA BRUJA”
Logo de l'activitat FESTIVAL MUNT DE MOTS: “EL RÍO DE LA BRUJA”

DIJOUS 17:30 A 18:30

19 d'octubre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

CONTES INFANTILS.


La Paula Carballeira ens explicarà que per a travessar un riu sense risc només cal portar una cançó a la boca i un tros de pa a la mà. De la mateixa manera, també ens dirà que, a Àfrica, va haver-hi un gripau que es va atrevir a sortir a descobrir el gran que era el món. No tenia por, perquè sabia que en tornar ho rebrien amb els braços oberts.

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Dijous
19/10/2023
Espera
Logo de l'activitat Espera

Divendres 18:00 a 18:45

10 de novembre de 2023

Espai: Aula per defecte

Artista: Companyia de Circ “eia”

Aquest és un espectacle d'acrobàcies i de circ participatiu; un lloc de trobada on el públic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop tot el que succeeix en escena.

La Francesca Lissa (àgil) i el Celso Pereira (portor) fan desaparèixer el límit entre l'escenari i el públic, creant un espectacle que és una experiència col·lectiva, on els desconeguts es mirem a la cara amb altres desconeguts i on els artistes escolten amb els cossos.

Espera, el públic es troba en una atmosfera que el transporta a un lloc fora de temps, fet de gestos simples, on els acròbates es converteixen en artesans del moviment i apareixen paisatges perduts, plens de gestos humans i de trobades sinceres, amb la música de Micah P. Hinson, Kepa Junquera, Chango Spasiuk i Sondeseu.

Estrenada a la Fira Trapezi 2017, Espera ha voltat per festivals com ara el TAC de Valladolid, la Fira de Tàrrega, la Fira Trapezi, el Festival Grec pro, la Fira del circ de La Bisbal d'Empordà, el Teater op de Mark, a Holanda, i el GDF a Londres. També ha estat reconegut com a Millor Espectacle de Carrer als Premis de la Crítica 2018, i ha rebut el premi de millor espectacle del Festival TAC de Valladolid.

D' Espera han dit:

“Veure les acrobàcies de Francesca Lissa i Celso Pereira a un pam de distància és una experiència meravellosa. Crec que els que vam tenir la sort de viure Espera [...] recordarem l'espectacle durant molt temps”. Núvol

“Una petita i juganera meravella que respira comunitat i bellesa des de la simplicitat.” Alba Conca Sánchez, Recomana.cat

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Divendres
10/11/2023
Batec (una trilogia)
Logo de l'activitat Batec (una trilogia)

Divendres 18:00 a 19:15

1 de desembre de 2023

Espai: Aula per defecte

Artista: Aflel Teatre

L'admiració vers les dones, totes les dones, ha portat Aflel Teatre a crear aquesta obra en forma de trilogia. AmèricaLlum i Homenatge són tres peces teatrals breus que alhora funcionen com tres actes al voltant de les dones grans, de més de vuitanta anys: una figura especialment silenciada, que fa molt que viu i molt que calla.

Estrenada al Teatre Sant Miquel de Ciutadella, el setembre de 2019, les peces de Batec (una trilogia) estan formades per dos personatges: una dona, des de diferents prismes en cada ocasió, i una figura masculina com a contrapunt.

Segons explica la mateixa companyia: «La idea és donar veu a les dones reals que ens han conformat com som, que ens han fet entendre el feminisme sense saber-ho, i que mereixen tot el nostre respecte i la nostra veu».

Un espectacle per a més de 12 anys.

*Aquesta activitat s'engloba dins la programació entorn del 25 N, i estarà acompanyada d'un FÒRUM posterior a càrrec de PLURAL (CENTRE DE NOVES MASCULINITATS). Plural és un equipament municipal dirigit a la població masculina que vol fer canvis cap a models relacionals més oberts, respectuosos i saludables. 

*Passi ACCESSIBLE per a persones amb discapacitat AUDITIVA: llengua de signes en català, subtitulació i bucle màgnetic.

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Divendres
01/12/2023
La Crisi de la Imaginació
Logo de l'activitat La Crisi de la Imaginació

Divendres 17:30 a 18:15

15 de desembre de 2023

Espai: Aula per defecte

Artista: Rauxa Cia

I si un dia desaparegués la imaginació? En un món gris, dos adults aconsegueixen submergir-se en l'imaginari dels infants, on tot torna a ser possible. Però la crisi i el pànic els envairan quan un d'ells, sense voler-ho, acabi amb la vida de la imaginació. Sembla que tot estigui perdut, fins que una escala es converteixi en un vaixell...

A través del circ, l'acrobàcia, la dansa, la manipulació d'objectes i d'un titella molt particular, els dos personatges d'aquesta obra creen situacions absurdes i poètiques alhora, plenes de màgia i fantasia.

Aquest és un espectacle de circ contemporani que busca traslladar l'esperit aventurer, atrevit i somiador dels infants a les ànimes dels adults, posant en valor el poder de la imaginació. Alhora que vol explicar als nens i nenes d'aquests temps que no han de perdre la força d'imaginar, aquesta sensació de jugar lliures i de sentir que tot és possible.

La Crisi de la Imaginació és una producció? de la companyia Rauxa en coproducció amb la Fira Ta?rrega i amb la col·laboració? de La Sala Miguel Hernández de Sabadell, el Teatre l'Escorxador de Lleida, el Teatre Foment de Juneda i l'Ateneu 9 Barris.

Espectacle per a més de 6 anys.

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Divendres
15/12/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques.

•Els tallers del centre estan destinats a l'adult.

•El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari.

•Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa.

•El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix dia de la inscripció.

•Signar aquest document comporta l'acceptació i compliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del període vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
cclasagrera@bcn.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud