Logo del centre cívic
Novetat!!
“UNA POMA, UN POMER”, Cia De Paper / Teatre Infantil
Logo de l'activitat “UNA POMA, UN POMER”, Cia De Paper / Teatre Infantil

DIJOUS de 17.30 a 18.30h

15 d'abril de 2021

Espai: CENTRE CÍVIC LA SAGRERA "La Barraca"

Llibretes obertes, llibretes tancades, algunes d’apilades, altres de desplegades i totes plenes de sorpreses. Llibretes esbossades que inventen paisatges i expliquen històries. Llibretes que són pomers i que dibuixen un camp d’arbres plens de fruites, grans i petites, a les quals algú està a punt de donar una queixalada. I entre les fulles dels pomers, entre les fulles de les llibretes, es passegen cargols, ocells i papallones i també l’Aran i el seu gos. Personatges fets de paper i cartó per explicar una història tan antiga com la vida, malgrat que el fum de les ciutats ens l’està fent oblidar: la de la llavor que cau a terra i arrela, dóna fulles i creix, i ens regala fruits que, un altre cop, ompliran el camp de llavors. Aquesta història, petita però enorme, ens arribarà a través del petit teatre fet de llibretes, cartó i paper dibuixats; però també de cançons de sempre que continuen sent cantades pels més petits, cançons com ara Sol, solet; Plou i fa sol; Pedra, pedreta; Cinc pometes té el pomer o Dintre d’una poma; interpretades amb un acordió diacrític i cantades amb una veu tan dolça com les pomes del pomer. Una poma, un pomer és la proposta de la companyia De_Paper, que van fundar el 2014 el Joan Alfred Mengual, artista visual i titellaire, i la Núria Lozano, música, i que es va estrenar aquell mateix any amb una proposta de stop-motion (Les festes de Nadal), en la qual ja treballaven a partir de teatres de paper, titelles d’ombres, dibuix i música. Dins la panxa del llop (2015) va ser el seu primer espectacle. Fitxa Artística: Creació i producció: De_paper Direcció: Eudald Ferré Titelles i música: Núria Lozano i Joan Alfred Mengual Llums, so i vídeo: Oriol Rafí

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Dijous
15/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. •Els tallers del centre estan destinats a l'adult. •El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari. •Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. •Activitats híbrides: aquest trimestre es prioritzarà la formació presencial, però si per motius de força major derivada de la crisis sanitària actual, el centre no pot obrir, s'oferirà la mateixa activitat on-line sempre que sigui possible. •Un mateix usuari es podrà inscriure en un màxim de 4 tallers. •El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix dia de la inscripció. •Signar aquest document comporta l'acceptació i compliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del període vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
pauprades@lleuresport.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud