Logo del centre cívic
Novetat!!
“INTERFERÈNCIES”, Cia La Banda, Street Groove
Logo de l'activitat “INTERFERÈNCIES”, Cia La Banda, Street Groove

DIVENDRES de 18.30 a 19.30h

30 d'abril de 2021

Espai: CENTRE CÍVIC LA SAGRERA "La Barraca"

Un cop de taló a terra. Una clatellada amistosa. Una bufetada al maluc. I, després d’un silenci, un segon cop de taló. Morse? No. Un llenguatge? Potser sí. Els sons que fa el nostre cos quan l’utilitzem com si fos un instrument de percussió podrien formar part d’un llenguatge secret que només alguns coneixen? Podrien ser la manera en què es comuniquessin determinats grups de persones? Podríem construir-hi frases? Ens permetrien dir totes i cada una de les nostres paraules, expressar tots i cada un dels nostres sentiments? I què passaria si un grup de persones hagués après a comunicar-se a còpia de fer servir el cos com un tambor i de fer-lo ballar però, sobtadament, un element estrany fes la seva aparició? Què es dirien? I com s’ho dirien? Com sonaria? I com es mouria? Probablement la seva sort estaria decidida i viurien un escenari d’Interferències. Doncs això és el que passa quan La Banda Street Groove puja a l’escenari amb aquest espectacle que parla del grup, de com es forma i de com es trenca, de la unitat i de la seva ruptura, de caminar sols o de fer-ho un grup, de colpejar tots junts o colpejar-nos els uns als altres... Interferències és un espectacle que, a través del claqué i de la percussió corporal, ens colpeja per demanar-nos qui som i com ens ho diem. La Banda Street Groove és encara una formació jove, nascuda fa poc a partir de The Ground Sisters, un duet dedicat al claqué que va decidir obrir horitzons a dintre del món de la dansa. De dos van passar a ser cinc. I el claqué es va enriquir amb les danses urbanes. I així va néixer Interferències, que, fruit d’una residència al Centre Cívic Barceloneta, es va presentar a l’escenari del Centre Cívic Can Clariana Cultural. Fitxa Artística Curta: Intèrprets: Marta Manotas, Guillem Ripoll, Adhara Jackson, Paula Farran, Clara Martínez Covers: Gaetan Farnier, Matteo Nicolai Donelli, Iby Organitza: Centre Cívic La Sagrera i Barcelona Districte Cultural

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Divendres
30/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. •Els tallers del centre estan destinats a l'adult. •El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari. •Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. •Activitats híbrides: aquest trimestre es prioritzarà la formació presencial, però si per motius de força major derivada de la crisis sanitària actual, el centre no pot obrir, s'oferirà la mateixa activitat on-line sempre que sigui possible. •Un mateix usuari es podrà inscriure en un màxim de 4 tallers. •El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix dia de la inscripció. •Signar aquest document comporta l'acceptació i compliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del període vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
pauprades@lleuresport.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud