Logo del centre cívic
Novetat!!
CINEMA PANTALLA BCN "NIÑOS SOMOS TODOS"
Logo de l'activitat CINEMA PANTALLA BCN

DIJOUS de 18 A 20 H

4 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Director: Sergi Cameron Intèrprets: Documental, El Niño de Elche Any: 2020 Durada: 94’ Productora: Nanouk Films Apta per a tots els públics Més informació http://nanouk.tv/archivos/2579?lang=es El cantaor El Niño de Elche arriba al cor de Llatinoamèrica per a iniciar un viatge extrem cap a les profunditats de la música, el so i l’experimentació, en la cerca de la naturalesa de la creació artística. El documental acaba sent una performance alliberadora en al·lusió a la figura del Niño, amb la finalitat d’escapar d’una societat condicionada pels cànons i l’ortodòxia.

Preu: Gratuït

Preu Aturts/des: Gratuït

Preu Família Nombrosa o Monoparental: Gratuït

Preu Renda Mínima - PIRMI: Gratuït

Preu Discapacitats/des 33% al 64%: Gratuït

Preu Discapacitats/des igual o +65%: Gratuït

Dijous
04/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. •Els tallers del centre estan destinats a l'adult. •El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari. •Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. •Activitats híbrides: aquest trimestre es prioritzarà la formació presencial, però si per motius de força major derivada de la crisis sanitària actual, el centre no pot obrir, s'oferirà la mateixa activitat on-line sempre que sigui possible. •Un mateix usuari es podrà inscriure en un màxim de 4 tallers. •El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix dia de la inscripció. •Signar aquest document comporta l'acceptació i compliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del període vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
pauprades@lleuresport.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud