Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

Novetat!!
MARXA EXPLORATÒRIA: “A BARCELONA FEM URBANISME DE GÈNERE”

de

Espai: Aula per defecte

Mirarem l’espai públic des de la perspectiva de gènere interseccional, que inclou la cura de l’entorn, les persones i el medi ambient. Farem un mapatge amb allò que descobrim i definirem una ruta lila. La Marxa Exploratòria és una metodologia per treballar la percepció de seguretat de les dones a l'espai públic i es tracta de donar visibilitat, apoderar el coneixement de les dones i crear un clima de confiança per expressar-se lliurement. És, per aquest motiu, que es recomana que l'activitat sigui NOMÉS PER A DONES.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de tarifes reduïdes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Condicions de reserva

•L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. •Els tallers del centre estan destinats a l'adult. •El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d' una activitat si ho considera necessari. •Tots els tallers començaran 5 minuts després i acabaran 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. •Un mateix usuari es podrà inscríure en un màxim de 4 tallers. •El suplement en concepte de material es cobrarà el mateix día de la inscripció. •Signar aquest document comporta l'acceptació i cumpliment de la normativa d'inscripcions (detallada al tríptic de tallers del periode vigent).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC LA SAGRERA

Martí Molins, 29
08027 Barcelona
933511702
cclasagrera@bcn.cat

Logo Miram Cloud